Accesorii

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Benzile De Rezistenţă Myprotein
Prezentare produs Ce sunt benzile de rezistență? Benzile de rezistenţă Myprotein sunt benzi extra-puternice, cu rezistență ridicată, concepute pentru antrenamente grele. Benzile de rezistență sunt folosite în primul rând la antrenamente de..
95,00 Lei
Blenderul Endurance MixMaster De La Myprotein
Prezentare produs Blenderul Endurance MixMaster de la Myprotein este ultima apariţie în gama noastră de shakere. De la renumitul Buchsteiner din Germania și cu sigla Myprotein Endurance, MixMaster este partenerul perfect pentru noua noastră ga..
15,00 Lei
Centura Myprotein Dipping
Prezentare produs Centura Myprotein Dipping este instrumentul ideal pentru a crește greutatea corporală în timp ce efectuați exerciții de dipping și chinning. Fabricată din piele rezistentă la purtare si durabilă, această centură pentru dippi..
120,00 Lei
Chiba Athletic Black
Descrierea produsului Create din bumbac crosetat si panza flausata, manusile clasice pentru fitness permit pielii sa respire. In zona palmei au material special cu cusaturi duble care protejeaza foarte bine in timpul antrenamentului. De asemen..
29,00 Lei
Chingi De Ridicare Căptușite Myprotein
Prezentare produs Chingile noastre de ridicare vă ajută să ridicați greutăți mult mai mari, datorită unei prize mult mai bune. Acestea sunt căptușite pentru un plus de confort și sunt disponibile într-o singură mărime universală. Aceste chingi..
37,00 Lei
Creta Lichida Myprotein
Prezentare produs Ce este creta lichidă? Creta lichidă este un fluid care se aplică pe mâini sau picioare, pentru îmbunătățirea prizei și reducerea transpirației. Creta lichidă nu se transferă pe echipament și spre deosebire de creta tradi..
49,00 Lei
Cupa De Plastic Myprotein (Mare)
Prezentare produs Aveţi nevoie de cupă mare de plastic pentru a măsura proteinele pudră sau alte suplimente sub formă de pudră? Acum puteţi cumpăra doar cupa din plastic myprotein. Datorită diverselor densităţi ale pudrei, cupa va cuprinde diferite..
4,00 Lei
Cupa De Plastic Myprotein (Mică)
Prezentare produs Aveţi nevoie de o cupă mică de plastic pentru a măsura suplimentele sau alte suplimente sub formă de pudră? Acum ai ocazia să cumperi cupele de platic myprotein. În funcţie de densitatea pudrei acestea vor conţine diferite ..
3,00 Lei
Cutie de pastile
Prezentare produs Cutia pentru pastile de la noi este un accesoriu într-adevăr folositor pentru oricine doreşte să îşi organizeze suplimentele nutritive zilnice. Cutia noastră de pastile, fabricată în Germania, a fost concepută ş..
11,00 Lei
Cântar De Precizie Digital Myprotein
Prezentare produs Aveți nevoie de precizie atunci când vine vorba de cântărirea suplimentelor dvs.? Acum vă putem oferi un cântar digital de mare precizie, care poate cântări până la 0,01 g (10 mg). Acest cântar d..
125,00 Lei
Drawstring Bag -GN
  GN™ Drawstring Bag Lightweight, Convenient Gym Bag   ·         Rucsac usor din poliester ·         Usor de ajustat ·  &nb..
25,00 Lei
Fat Gripz™
Prezentare produs Fat Gripz™ are the new worldwide training phenomenon which can help support your training by widening the width of your grip. Fat Gripz™ are now used by champion bodybuilders as well as many members of NFL teams, US Special F..
164,00 Lei
Fat Gripz™ Extreme
Prezentare produs Fat Gripz™ are the new worldwide training phenomenon which can help support your training by widening the width of your grip. Fat Gripz™ Extreme are a wider style grip and are predomintly used by champion bodybuilders as well..
179,00 Lei
GEANTA SPORT MYPROTEIN
Prezentare produs Myprotein Sports Bag de la Gymheadz este o geantă ușoară și durabilă, ideală pentru a stoca și transporta toate hainele, suplimentele și accesoriile la și de la sală. Acest design elegant și practic include mânere lateral..
105,00 Lei
Generation Iron – Myprotein Exclusive
..
40,00 Lei
GN Blender Bottle
Recipient GN™ Shaker 600   ·         Pentru shake-uri perfecte, cremoase ·         Un design ergonomic ·      &nbs..
12,00 Lei
GYMHEADZ STRINGER VEST, BLACK
Prezentare produs Maieul culturism și fitness Myprotein (Negru) este un maieu larg, cu spatele decupat, fapt care îi conferă un confort sporit în timpul antrenamentelor. Design-ul acestuia accentuează întregul trunchi, permițâ..
72,00 Lei
Gymheadz Stringer Vest, Blue
Prezentare produs Maieul culturism și fitness Myprotein (Albastru) este un maieu larg, cu spatele decupat, fapt care îi conferă un confort sporit în timpul antrenamentelor. Design-ul acestuia accentuează întregul trunchi, permițând efectuarea ..
72,00 Lei
Gymheadz Stringer Vest, Grey
Prezentare produs Maieul culturism și fitness Myprotein (Gri) este un maieu larg, cu spatele decupat, fapt care îi conferă un confort sporit în timpul antrenamentelor. Design-ul acestuia accentuează întregul trunchi, permițân..
72,00 Lei
Gymheadz Stringer Vest, White
Prezentare produs Maieul culturism și fitness Myprotein (Alb) este un maieu larg, cu spatele decupat, fapt care îi conferă un confort sporit în timpul antrenamentelor. Design-ul acestuia accentuează întregul trunchi, permițân..
72,00 Lei
Intabrands Socks, White/Blue
Prezentare produs Beneficii cheie Lycra for a perfect fit even after machine washing Lintoe seam to avoid rubbing on toe Mesh area for breathability ..
18,00 Lei
Lifting Straps
GN™ Curele matlasate pentru ridicat greutăți   ·         Curele pentru ridicat greutăţi mari ·         Îmbunătăţesc aderenţa la prindere · &..
40,00 Lei
Manusi Myprotein
Prezentare produs Myprotein's Pro Training Gloves are the ideal accessory for anyone looking to add comfort and improve grip when weight training. These gloves are a newly improved design and come with extra padding and specially designed grip a..
59,00 Lei
Men's Health Beat Any Injury Bookazine
..
440,00 Lei
Men's Health Build A Cover Model Body Bookazine
..
440,00 Lei
Men's Health Fat Burning Manual
..
440,00 Lei
Men's Health Fitness Manual
..
440,00 Lei
Men's Health The Busy Man's Guide To Achieving Total Definition
..
440,00 Lei
Men's Health The Busy Man's Guide To Building A V-Shape Body
..
440,00 Lei
Men's Health The Busy Man's Guide To Building Big Arms
..
440,00 Lei
Men's Health The Busy Man's Guide To Effort-Free Abs
..
440,00 Lei
Men's Health The Fat Burner's Bible
..
440,00 Lei
Men's Health The New! Abs Diet
..
440,00 Lei
Mini Blender MP Max Elle
Prezentare produs Blenderul MP MAX Elle reprezintă cea mai avansată tehnologie de pe piață în domeniu, ajutându-vă să obțineți cele mai omogene băuturi cu efort minim. Noua sticlă de 400 ml ocupă mai puțin spațiu în geanta dvs. de antrenament,..
16,00 Lei
Muscle Line Shaker 500 ml
Shakerele Muscle Line sunt de cea mai buna calitate si sunt produse in Germania. Fiecare shaker are o capacitate de 500 ml. Este creat astfel incat sa previna scurgerile, iar suplimentele proteice se vor amesteca foarte usor.  Calitatea plast..
15,00 Lei
My Protein Gymheadz: Men's T-Shirt - Black
Prezentare produs Tricoul bărbătesc Myprotein (Negru) este un tricou cu mânecă scurtă, mulat, la bază gâtului și este confecționat din 95% bumbac de calitate premiumt. Tricoul este inscripționat cu logo-ul Myprotein pe piept și motto-ul ‘F..
82,00 Lei
My Protein Gymheadz: Men's T-Shirt - White
Prezentare produs Tricoul bărbătesc Myprotein (Alb) este un tricou cu mânecă scurtă, mulat, la bază gâtului și este confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Tricoul este inscripționat cu logo-ul Myprotein pe piept și motto-ul ‘Fuel..
82,00 Lei
Myprotein Athletic Vest - Black
Prezentare produs Maieul Myprotein (Negru) este extrem de confortabil și ușor, fiind confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Materialul moale și flexibil, face ca maieul să fie perfect atât pentru sală cât și pentru plajă. Maieul are ..
59,00 Lei
Myprotein Athletic Vest - Blue
Prezentare produs Maieul Myprotein (Albastru) este extrem de confortabil și ușor, fiind confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Materialul moale și flexibil, face ca maieul să fie perfect atât pentru sală cât și pentru plajă. Maieul a..
74,00 Lei
Myprotein Athletic Vest - White
Prezentare produs Maieul Myprotein (Alb) este extrem de confortabil și ușor, fiind confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Materialul moale și flexibil, face ca maieul să fie perfect atât pentru sală cât și pentru plajă. Maieul are gâ..
59,00 Lei
Myprotein Beanie - Black
Prezentare produs The Myprotein Beanie is a comfortable fitting beanie hat ideal for resisting heat loss in cold climates. The Beanie also has the Myprotein logo embroided on both the outside and reverse of the cuff so it can be worn long ways..
59,00 Lei
Myprotein Beanie - Blue
Prezentare produs The Myprotein Beanie is a comfortable fitting beanie hat ideal for resisting heat loss in cold climates. The Beanie also has the Myprotein logo embroided on both the outside and reverse of the cuff so it can be worn long ways..
22,00 Lei
Myprotein Beanie - Grey
Prezentare produs The Myprotein Beanie is a comfortable fitting beanie hat ideal for resisting heat loss in cold climates. The Beanie also has the Myprotein logo embroided on both the outside and reverse of the cuff so it can be worn long ways..
22,00 Lei
Myprotein Blender Bottle
..
16,00 Lei
Myprotein Drawstring Bag (UK)
..
35,00 Lei
Myprotein Fat Callipers
..
43,00 Lei
Myprotein Figure 8 Straps
Prezentare produs Myprotein Figure 8 Straps sunt niște accesorii pentru antrenamente fantastice, pentru a ajuta la îmbunătățirea tehnicii de ridicare și a reduce oboseala prematură cauzată de problemele de aderență. Aceste benzi de bumbac ..
35,00 Lei
Myprotein Foam Roller
Prezentare produs Myprotein Foam Roller este unealta ideală pentru fizioterapie, pilates, yoga, fitness și reabilitare. Acest ajutor pentru antrenamente conceput științific va oferi sprijin și masaj țesutului muscular slab în timp ce îmbunătăț..
100,00 Lei
Myprotein Food KlickBox, Small
Prezentare produs Myprotein Food KlickBox este cutia de depozitare perfectă pentru masa de prânz și gustări atunci când sunteți la drum. KlickBox este ideală pentru sandvișuri, suplimente, fructe și gustări și este făcută din plastic ușor de c..
15,00 Lei
Myprotein Gymheadz Men's Black Shorts
Prezentare produs Pantalonii scurți Myprotein sunt ușor largi și sunt confecționați din 100% bumbac de cea mai bună calitate, fiind prevăzuți cu un șnur în talie. Creați pentru maximul de confort și performanță, pantalonii sunt perfecți pe..
76,00 Lei
Myprotein Gymheadz Men's Compression Skins Vest - White
..
88,00 Lei
MyProtein Gymheadz Men's Hooded Jacket - Black
..
134,00 Lei
MyProtein Gymheadz Men's Shorts - Black
..
76,00 Lei
MyProtein Gymheadz Men's T-Shirt - Black
..
82,00 Lei
Myprotein Gymheadz Men's T-Shirt, Blue
Prezentare produs Tricoul bărbătesc Myprotein (Albastru) este un tricou cu mânecă scurtă, mulat, la bază gâtului și este confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Tricoul este inscripționat cu logo-ul Myprotein pe piept și motto-ul ..
82,00 Lei
Myprotein Gymheadz Men's T-Shirt, Grey
Prezentare produs Tricoul bărbătesc Myprotein (Gri) este un tricou cu mânecă scurtă, mulat, la bază gâtului și este confecționat din 95% bumbac de calitate premium. Tricoul este inscripționat cu logo-ul Myprotein pe piept și motto-ul ‘Fuel..
82,00 Lei
Myprotein Hand Wraps
Prezentare produs Myprotein Hand Wraps sunt perfecte pentru box, MMA sau alte sporturi de contact în care mâinile și încheieturile mâinilor au nevoie de ajutor în timpul mișcărilor de lovire. Myprotein Hand Wraps vin complete, cu o buclă p..
29,00 Lei
Myprotein Iron Hooks
Prezentare produs Myprotein Iron Hooks sunt cârlige de ridicat de mare rezistență proiectate pentru a reduce oboseala datorată prinderii din timpul ridicărilor de categorie grea. Myprotein Iron Hooks sunt concepute pentru a se potrivi oric..
76,00 Lei
Myprotein Knee Wraps
Prezentare produs Myprotein Knee Wraps sunt benzi de înaltă calitate concepute pentru a oferi comfort sporit şi susținerea genunchilor, dar şi pentru a preveni deteriorarea sau rănirea acestora în timpul antrenamentelor de ridicare a greutățil..
76,00 Lei
Myprotein Leather Lifting Belt
Prezentare produs Myprotein Leather Lifting Belt a fost proiectat pentru a oferi maximum de sprijin spatelui și trunchiului atunci când se efectuează ridicări grele. Fabricată din piele rezistentă la purtare și durabilă, această centură es..
111,00 Lei
Myprotein Lifting Gloves
Prezentare produs Myprotein's Pro Training Gloves are the ideal accessory for anyone looking to add comfort and improve grip when weight training. These gloves are a newly improved design and come with extra padding and specially designed grip..
59,00 Lei
MyProtein Men's T-Shirt - White
..
82,00 Lei
Myprotein Plastic Scoop (Mini) 0.5ml
Prezentare produs Do you need a mini plastic scoop to measure your protein powder or other powdered supplements? Well now you can buy the myprotein plastic scoops singularly. Due to different bulk densities of powders they will hold different measu..
3,00 Lei
Myprotein Pouring Funnel
Prezentare produs Pâlnia de la The Myprotein este accesoriul ideal pentru transferarea fără bătăi de cap a suplimentelor dintr-un recipient în altul. Fabricată din material plastic durabil, această pâlniei cu diametrul de 90 mm cu..
9,00 Lei
Myprotein Slim Fit Sweatpants - Grey
..
99,00 Lei
Myprotein Slim Fit Sweatpants - Grey
Prezentare produs Ce sunt Pantalonii sport slim fit Myprotein? Pantalonii sport slim fit Myprotein oferă libertate de mișcare fără restricții și maximul de confort. Aceștia pot fi purtați atât în sala de sport cât și în afara acesteia. ..
99,00 Lei
Myprotein SmartShake Lite
Prezentare produs The Myprotein SmartShake™ Lite este cea mai recentă apariţie în gama noastră de shakere pentru suplimente sportive. Având o capacitate impresionantă de 1 litru este ideal pentru cocteilurile mai mari cum sunt cele pentru câșt..
18,00 Lei
Myprotein Smartshake™ Slim Shaker - Black
Prezentare produs What is the Smartshake™ Slim Shaker? The Smartshake™ Slim Shaker has a unique design making the bottle compact, yet light offering a versatile shaker that is easy to carry around with you. The Smartshake™ Slim Shaker also..
29,00 Lei
Myprotein Smartshake™ Slim Shaker - Blue
Prezentare produs What is the Smartshake™ Slim Shaker? The Smartshake™ Slim Shaker has a unique design making the bottle compact, yet light offering a versatile shaker that is easy to carry around with you. The Smartshake™ Slim Shaker also..
29,00 Lei
Myprotein Sports Bottle
Prezentare produs The Myprotein Sports Bottle este accesoriul perfect pentru a vă consuma băuturile dumneavoastră favorite, păstrându-vă hidratat pe toata durata antrenamentului. Cu o capacitate impresionantă, de 800 ml și cu o duză din ca..
18,00 Lei
Myprotein Stringer Vest, Grey
..
72,00 Lei
Myprotein Stringer Vest, Red
..
72,00 Lei
Myprotein Sweat Towel - White
Prezentare produs Prosopul de mâini Myprotein este accesoriul ideal pentru programul tău de antrenament, ajutându-te să te menții curat și igienic, pe parcursul acestuia. Prosopul este fabricat din bumbac 100%, moale și durbail. Fiind foarte a..
47,00 Lei
Myprotein Under Armour® Hoops Men's Basketball Shorts - Black
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Basketball Shorts are comfortable fitting shorts ideal for wearing in the gym, throughout the day or when participating in a number of different sports. The shorts are 100% polyester fine pique and..
175,00 Lei
Myprotein Under Armour® Hoops Men's Basketball Vest - Black
Prezentare produs The Under Armour® Hoops Men’s Basketball Vest is a comfortable fitting vest ideal for wearing in the gym, throughout the day or when taking part in a number of different sports, but is particularly suitable for Basketball..
175,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Armour Fleece Hoody - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Armour Fleece Hoody is a comfortable fitted hooded top ideal to wear casually throughout the day or during your winter training sessions. The material is made up of 100% polyester to provide a comf..
251,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Coldgear Evo Leggings - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Coldgear Evo Leggings are compression skin leggings which feature a double sided frabric to wick moisture away from the skin and circulate body heat to keep you warm without the added weight of wat..
175,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Elite 6 Inch Shorts - White - White
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Elite 6 Inch Shorts are comfortable fitting shorts, perfect to wear during your training sessions or when participating in various sports. The shorts are made up of 100% polyester and have the Mypr..
134,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Polo Shirt - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Polo Shirt is a comfortable fitting polo ideal to wear casually throughout the day or for participating in a number of different sports. The material is made up of 95% polyester and 5% elastine to ..
192,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Storm Hoody - Grey - Grey
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Storm Hoody is a soft, mid-weight fleece hoody perfect for keeping you warm during winter training sessions. The fitted hoody is made up of 75% cotton and 25% polyester to provide a comfortable and..
262,00 Lei
Myprotein Under Armour® Men's Storm Sweatpants - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Men’s Storm Sweatpants are comfortable fitting jogging bottoms perfect to wear casually throughout the day or for training in. The sweatpants are made up of 75% cotton and 25% polyester to wick away mois..
233,00 Lei
Myprotein Under Armour® Premier Men's Tech T-Shirt - Blue - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Premier Men’s Tech T-Shirt is ideal for everyday use, to wear in the gym or when participating in a number of different sports. The T-shirt is made from 100% polyester material and has a light fit to pro..
146,00 Lei
Myprotein Under Armour® Women's Armour Fleece Hoody - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Armour Fleece Hoody is a cotton sweatshirt with a superior moisture transport which ensures maximal comfort and mobility when training or playing sport. The hoody is made from 100% polyester and ..
251,00 Lei
Myprotein Under Armour® Women's Polo Shirt - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women's Tech T-Shirt is the perfect t-shirt to wear when training or taking part in a range of sports. The t-shirt is a comfortable fit is 100% polyester and uses superior moisture transport system to wick..
192,00 Lei
Myprotein Under Armour® Women's Storm Hoody - Grey - Grey
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Storm Hoody is a cotton hoody perfect to wear casually throughout the day or even during your winter training sessions. The hoody is made up of 75% cotton and 25% polyester and is suitable to wea..
262,00 Lei
Myprotein Under Armour® Women's Storm Sweatpants - Black - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women's Storm Sweatpants are comfortable fitting jogging bottoms ideal to wear casually throughout the day or for training in. The sweatpants are made up of 75% cotton and 25% polyester to wick away moistu..
233,00 Lei
Myprotein Under Armour® Women's Tech T-Shirt - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Women's Tech T-Shirt is the perfect t-shirt to wear when training or taking part in a range of sports. The t-shirt is a comfortable fit is 100% polyester and uses superior moisture transport system to wick..
146,00 Lei
Myprotein Women's Active Gym Leggings - Fusion
..
146,00 Lei
Myprotein Women's Active Gym Leggings - Galaxy
..
146,00 Lei
Myprotein Women's Active Gym Leggings - Lagoon
..
146,00 Lei
Myprotein Women's Active Gym Leggings - Passion
..
146,00 Lei
Myprotein Wrist Wraps
Prezentare produs Myprotein Wrist Wraps sunt benzi de calitate concepute pentru a oferi confort sporit şi suport încheieturilor și în același timp reducând riscul de luxație şi leziuni în timpul antrenamentelor intense. Fabricate din bumba..
47,00 Lei
Pair of Heavy Duty Lifting Grips ( chingi )
Myprotein Lifting Grips sunt ideale pentru cei care fac antrenamente cu greutăți mari. Aceste strap-uri îmbunătățite sunt disponibile într-o singură mărime și sunt ideale pentru exerciții cu greutăți mari, în special pentru îndreptări și ramat cu ..
79,00 Lei
Pantaloni barbatesti de jogging de la Myprotein
Prezentare produs Pantalonii de jogging de la Myprotein făcuți de Gymheadz sunt de înaltă calitate, sunt pantaloni de jogging drepți și largi confecționați din bumbac 100% cu un șiret subțire în talie. Proiectați pentru un maxim de conf..
99,00 Lei
Pillbox -GN
GN™ Cutie Pastile   ·         șapte compartimente  individuale ·         design durabil din plastic ·      &n..
15,00 Lei
Power Tower
..
12,00 Lei
Power Tower -GN
GN PowerTower Stocare convenabilă a suplimentelor GN™     Spațiu de stocare etanș Adecvat pentru pastile și pudre Plastic durabil, gradat     Prezentare generală   De ..
15,00 Lei
Runner's World Coach: Marathon Training Guide
..
44,00 Lei
Runner's World Complete Guide to Women's Running
..
440,00 Lei
Runner's World Run Your Belly Off
..
440,00 Lei
Runner's World The New Complete Guide to Nutrition
..
55,00 Lei
Runner's World The New Complete Guide To Running
..
440,00 Lei
Runner's World Training Diary
..
440,00 Lei
Shaker Myprotein MixMaster
Prezentare produs Acestea sunt cele mai noi shakere etanșe de la Buchsteiner. Noile shakere "MixMaster" myprotein.co.uk sunt fabricate pentru noi de către renumita marcă Buchsteiner din Germania. Acestea reprezintă ultima tehnologie în materie..
15,00 Lei
SMARTSHAKE™ MYPROTEIN - MARE - Negru/Albastru (800ML)
Prezentare produs Ce este shakerul Smartshake™? Shakerul Smartshake™ are un design unic, compact, usor si versatil si este usor de transportat cu tine. Smartshake-ul™ are de asemenea un filtru atasabil. Exista de asemenea si un compa..
45,00 Lei 36,00 Lei
Smartshake™ Slim Shaker
Ce este Slim Shaker Smartshake ™?  Smartshake ™ Slim Shaker are un design unic, compact si usor, fiind un shaker versatil, care este ușor de purtat cu tine. Smartshake ™ Slim Shaker are, de asemenea, , un compartiment  un..
29,00 Lei
Smartshake™ Slim Shaker - Roz
Ce este Slim Shaker Smartshake ™?  Smartshake ™ Slim Shaker are un design unic, compact si usor, fiind un shaker versatil, care este ușor de purtat cu tine. Smartshake ™ Slim Shaker are, de asemenea, , un compartiment  unic de depozi..
29,00 Lei
Sports Bottle
GN™ Sticlă sport   ·         Capacitate mare de 800 ml ·         Design sigur care nu permite scurgeri ·       ..
15,00 Lei
Sticla pentru sporturile de anduranta Myprotein
Prezentare produs Sticla pentru sporturile de anduranța de la Myprotein este accesoriul perfect pentru a vă consuma băuturile dumneavoastră favorite, păstrându-vă hidratat pe toată durata antrenamentului. Cu o capacitate impresionanta de 8..
18,00 Lei
Tub cu capac care se insurubeaza
Prezentare produs Tuburile noastre cu capac care se înşurubează sunt ideale pentru depozitarea tuturor suplimentelor sportive într-un recipient etanş, convenabil. Fiecare tub este prevăzut cu un capac care se înşurubează pentru a a..
10,00 Lei
Under Armour HeatGear Men's Flyweight Run 3 Inch Split Shorts, Black
..
146,00 Lei
Under Armour HeatGear Men's Flyweight Run 3 Inch Split Shorts, Graphite
..
146,00 Lei
Under Armour Men's Evo Coldgear Crew II - Black
Prezentare produs   The Under Armour® Men’s Evo Coldgear Crew Top is a long sleeve base layer which provides a warm and comfortable fit with flat lock seams and a compression design. This base layer top is also constructed with Coldg..
192,00 Lei
Under Armour Men's Heatgear Sonic Compression Short Sleeve T-Shirt - Black
Prezentare produs The Under Armour® Heatgear Sonic Compression T Shirt is a compression fit base layer T Shirt offering heat retention through the specialised Heatgear® technology and a polyester rich construction. The base layer top is made..
117,00 Lei
Under Armour Men's Heatgear Sonic Compression Short Sleeve T-Shirt - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Heatgear Sonic Compression T Shirt is a compression fit base layer T Shirt offering heat retention through the specialised Heatgear® technology and a polyester rich construction. The base layer top is made..
117,00 Lei
Under Armour Men's Heatgear Sonic Compression Shorts - Black
Prezentare produs The Under Armour® Heatgear Sonic Compression Shorts are a compression fit base layer short ideal for all types of indoor and outdoor sports. These base layer shorts have flat lock seams to reduce chafing and are made up of 84% ..
99,00 Lei
Under Armour Men's Heatgear Sonic Compression Shorts - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Heatgear Sonic Compression Shorts are a compression fit base layer short ideal for all types of indoor and outdoor sports. These base layer shorts have flat lock seams to reduce chafing and are made up of 84% ..
99,00 Lei
Under Armour Men's Heatgear Sonic Compression Shorts - White
Prezentare produs The Under Armour® Heatgear Sonic Compression Shorts are a compression fit base layer short ideal for all types of indoor and outdoor sports. These base layer shorts have flat lock seams to reduce chafing and are made up of 84% ..
99,00 Lei
Under Armour Women's Cozy Tights - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Cozy Tights use a soft fabric with a superior stretch material to improve mobility and comfort during your training sessions. The tights also incorperate Under Armour’s unique 4-way stretch..
204,00 Lei
Under Armour Women's Cozy Tights - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Cozy Tights use a soft fabric with a superior stretch material to improve mobility and comfort during your training sessions. The tights also incorperate Under Armour’s unique 4-way stretch..
204,00 Lei
Under Armour Women's Fly-By Compression Capri, Black
..
175,00 Lei
Under Armour Women's Fly-By Compression Capri, Siberian Iris
..
175,00 Lei
Under Armour Women's Great Escape Shorts - Black
..
117,00 Lei
Under Armour Women's Great Escape Shorts, Pride
..
117,00 Lei
Under Armour Women's Heatgear Capri - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Heatgear Capri is designed using soft fabric with a superior stretch material to improve mobility. The Capri uses Under Armour’s unique 4-way stretch construction and sweat-wicking moisture..
175,00 Lei
Under Armour Women's Heatgear Capri - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Heatgear Capri is designed using soft fabric with a superior stretch material to improve mobility. The Capri uses Under Armour’s unique 4-way stretch construction and sweat-wicking moisture..
175,00 Lei
Under Armour Women's Heatgear Capri - Pink
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Heatgear Capri is designed using soft fabric with a superior stretch material to improve mobility. The Capri uses Under Armour’s unique 4-way stretch construction and sweat-wicking moisture..
175,00 Lei
Under Armour Women's Perfect Downtown Leggings - Pink
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Perfect Downtown Leggings are designed to give you a clean, classic look whilst also wicking the moisture to provide maximal comfort whilst you train. The material is made up of 82% polyester and..
233,00 Lei
Under Armour Women's Perfect Tight Printed Capri, Siberian Iris
..
175,00 Lei
Under Armour Women's Victory Tank Top - Black
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Victory Tank Top is a lightweight vest ideal to wear when training or playing sport. The fabric is soft and lightweight for superior next-to-skin comfort and is made up of a combination of polyes..
94,00 Lei
Under Armour Women's Victory Tank Top - Blue
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Victory Tank Top is a lightweight top ideal to wear when training or playing sport. The fabric is soft and lightweight for superior next-to-skin comfort and is made up of a combination of polyest..
94,00 Lei
Under Armour Women's Victory Tank Top - Green
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Victory Tank Top is a lightweight top ideal to wear when training or playing sport. The fabric is soft and lightweight for superior next-to-skin comfort and is made up of a combination of polyest..
94,00 Lei
Under Armour Women's Victory Tank Top - Pink
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Victory Tank Top is a lightweight top ideal to wear when training or playing sport. The fabric is soft and lightweight for superior next-to-skin comfort and is made up of a combination of polyest..
94,00 Lei
Under Armour Women's Victory Tank Top - Pink
Prezentare produs The Under Armour® Women’s Victory Tank Top is a lightweight top ideal to wear when training or playing sport. The fabric is soft and lightweight for superior next-to-skin comfort and is made up of a combination of polyest..
94,00 Lei
Women's Health Look Better Naked
..
440,00 Lei
Chiba Allround Black
Create din elastan, panza flausata si nylex, manusile Chiba Allround sunt potrivite pentru toate marimile. Panza flausata inlatura senzatia de transpiratie a palmelor. Manusile se dau jos foarte usor si pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la..
39,00 Lei
Chiba Athletic Red/Grey
Create din bumbac crosetat si panza flausata, manusile clasice pentru fitness permit pielii sa respire. In zona palmei este creat dintr-un material special cu cusaturi duble care protejeaza foarte bine in timpul antrenamentului. De asemenea, material..
29,00 Lei
Chiba Gel Performer
Create din clarino, spantex si neopren, manusile Gel Performer se muleaza perfect pe maini. La incheieturi, materialul este elastic. Manusile pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la S la XL. ..
64,00 Lei
Chiba Gel Performer Black
Create din clarino, spantex si neopren, manusile Gel Performer se muleaza perfect pe maini. La incheieturi, materialul este elastic. Manusile pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la S la XL.   ..
64,00 Lei
Chiba Grippad
Creat in asa fel incat sa permita pielii sa respire, Chiba Grippad este extrem de tare si protejeaza palmele in timpul antrenamentelor dure. Chiba Grippad se poate spala. Marimi disponibile: S/M si L/XL ..
48,00 Lei
CHIBA Lady Diamond
Create din elastan, clarino, panza flausata, fibre de carbon, aceste manusi sunt potrivite pentru fiecare antrenament. Panza flausata inlatura senzatia de transpiratie a palmelor. Manusile se dau jos foarte usor si pot fi spalate.  Marimi..
64,00 Lei
Chiba Lifting Power Strap
Chiba Powerstrap are cusaturi triple, este tare si nu aluneca. Este creata din bumbac, are o lungime de 30 cm si rezista la intindere. Greutatea maxima suportata este de 100 kg.  Marimea este una universala.  Cutia contine 2 bucati.  ..
57,00 Lei
Chiba Lifting Straps Powerhook
Prevazut cu un carlig de metal rezistent, Chiba Lifting Strap Powerhook rezista la intindere. Greutatea maxima suportata este de 100 kg. Cutia contine 2 bucati.  ..
68,00 Lei
Chiba Nylon-Profi
Aceasta curea din nailon este lata si protejeaza coloana vertebrala. Are diametrul de 17 cm. Chiba Nylon-Profi poate fi spalata. Marimi disponibile: de la S la XL.  ..
118,00 Lei
Chiba Wrist Protect
Create din spantex si clarino, aceste manusi permit pielii sa respire. Au un suport de material elastic la incheieturi. De asemenea, acesta este ajustabil, ceea ce va permite fixarea perfecta la incheieturi. Manusile protejeaza articulatiile in timpu..
68,00 Lei
Chiba Wristguard II
Create din spantex si clarino, aceste manusi sunt foarte rezistente si se folosesc in timpul antrenamentelor dure. Acestea sunt ajustabile la incheieturi si se pot spala.  Marimi disponibile: de la S la XL.  ..
78,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate