Acizi grasi

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
CLA -GN
CLA Acid Linoleic Pur Conjugat   ·         Derivat natural din șofran ·         Susține pierderea de grăsime ·     &n..
45,00 Lei
Coconpure (Ulei de cocos)
MP Max Coconpure este un ulei organic de nuca de cocos, care poate juca un rol important ca un aliment functional fiziologic. Uleiul de cocos este adesea considerat ca fiind cel mai sanatos ulei alimentar de pe Pamant din cauza continutului sau un..
85,00 Lei
Coconut Oil
Ulei de Cocos Virgin, Organic Ulei sănătos pentru gătit   ·         Bogat în MCT și Acid Lauric ·         Fără Colesterol și acizi grași trans ..
62,00 Lei
Liquid Omega 3
Omega 3 Lichidă Ulei bogat în EPA și DHA   ·         Supliment pe bază de ulei de pește, aromat ·         800 mg EPA și 500 mg DHA per porție ..
71,00 Lei
MP MAX Elle Vital Omega
Prezentare produs MP MAX Vital Omega este un ulei de peşte foarte concentrat cu un conţinut excelent de acizi graşi. Acizii graşi esenţiali sunt consideraţi "grăsimi bune" datorită rolului important pe care îl au în asigurarea ..
60,00 Lei
Omega 3 6 9
Prezentare produs Omega 3-6-9 de la Myprotein conțin un amestec de uleiuri de pește și plante, care oferă combinația perfectă de acizi grași Omega-3, Omega-6 și Omega-9. Toată lumea știe cât este de importa..
53,00 Lei
Omega 3 Lichid
Prezentare produs Uleiul nostru Omega-3 este o modalitate excelentă și ușoară de a consuma Omega-3 pentru o viață sănătoasă. Folosim doar uleiuri cu miros slab și un dram de aromă, pentru a ne asigura că gustul nu ..
71,00 Lei
Omega 3 Tablete
  Omega 3 este un acid gras esential ( EFA ), care provine din uleiul de pește. Acizii grași sunt baza din grasimi si uleiuri , și sunt necesari pentru starea generala de sanatate si bunastare. Acestea sunt esențiale pentru organ..
35,00 Lei 29,00 Lei
Omega Balance 250cps
Prezentare produs Omega Balance este un ulei de pește de înaltă rezistență ce asigură minimum 710 mg Omega 3 pentru fiecare 1000 mg capsule moi, fiind ceea mai mare concentrație de pe piață. Omega 3 este un acid gras esenţial (AGE), care a fos..
169,00 Lei
Omega Balance 90cps
Prezentare produs Omega Balance este un ulei de pește de înaltă rezistență ce asigură minimum 710 mg Omega 3 pentru fiecare 1000 mg capsule moi, fiind ceea mai mare concentrație de pe piață. Omega 3 este un acid gras esenţial (AGE), care a fos..
70,00 Lei
Omega Seed Mix
Prezentare produs Omega Seed Mix combină unele dintre cele mai sănătoase semințe disponibile într-o gustare convenabilă și gustoasă. Combinând seminţe de floarea soarelui, semințe de dovleac, seminţe de in maro și aurii oferă un amestec nu..
28,00 Lei
Super omega 3
Prezentare produs Super Omega 3 este un ulei de pește de înaltă putere asigurând un minim de 760 mg Omega pentru fiecare 1000 mg capsule moi, fiind unul dintre cele mai concentrate de pe piață. Omega 3 este un acid gras esenţial (EFA), care de..
76,00 Lei
Superba Krill Oil
..
90,00 Lei
Total Cod Liver Oil 60 Softgels
Prezentare produs: Ulei Omega 3 cu vitaminele A și D Total Cod Liver Oil -1000mg este o sursă de înaltă calitate de Omega 3 și acizi grași  EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Uleiul de ficat de cod  ar..
29,00 Lei
Total Cod Liver Oil 90 Softgels
Prezentare produs: Ulei Omega 3 cu vitaminele A și D Total Cod Liver Oil -1000mg este o sursă de înaltă calitate de Omega 3 și acizi grași  EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Uleiul de ficat de cod  ar..
39,00 Lei
Total krill oil
Prezentare produs Premium Omega 3 cu antioxidant natural Uleiul de Krill este o sursa premium de Omega 3 pentru cei care doresc să-si îmbunătățească sănătatea lor generală și starea de bine. Provenit direct din krill antarctic, Total kr..
99,00 Lei
Ulei de Krill
Prezentare produs Antarctic Krill Oil este extras din specia Euphausia Superba din Antarctica, fiind bogat în acizi graşi Omega 3 Acid Eicosapentanoic acid (EPA) şi Acid Docosahexanoic (DHA). EPA şi DHA sunt asocia..
99,00 Lei
Ulei din Ficat de Cod
Prezentare produs Uleiul din Ficat de Cod este o sursă bogată de acizi grași esențiali (EPA) Omega 3 și DHA. Acești doi acizi grași esențiali stimulează o serie de funcții extrem de importante pentru sănătate. Uleiul din Ficat de Cod este, de ..
29,00 Lei
Ulei MegaOmega
Prezentare produs MegaOmega este un amestec de Acizi Grași Esențiali (EFA) presați la rece, proveniți din uleiuri de In, Cânepă, Dovleac, Măsline și Ciuboțica Cucului. Aceste surse de înaltă calitate oferă niveluri ridicate de acizi graș..
88,00 Lei
NOW Omega-3
Descrierea produsului  Flacon cu 100 capsule gelatinoase (50 de portii) Acizii grasi omega-3 sunt grasimi polinesaturate necesare organismului pentru coagularea sangelui si formarea de membrane celulare la nivelul creierului. Omega-3 su..
33,00 Lei
ON Fish Oil 200 capsule moi
Descrierea produsului  Flacon cu 200 de capsule gelatinoase (200 de portii) Fish Oil contine acizi grasi cu lant carbonic lung, inclusiv acid docosahaexanoic (DHA) si acid eicosapentaenoic (EPA). DHA si EPA sunt acizi grasi esentiali..
98,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate