Batoane

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Nutrend Low Carb Protein Bar 30
Descrierea produsului Baton de 80 g Low Carb Protein Bar 30 are un continut de 30% de proteine si doar 5% de zahar. Este ideal pentru persoanele care sunt atente la regimul lor alimentar. Poate fi consumat ca gustare oricand pe parcursul z..
11,00 Lei
 Protein Cookies
Utilizare Consumata ca o gustare nutritionala pentru a crește aportul zilnic de proteine​​. Ideal înainte și după antrenament sau in orice alt moment al zilei.   Ingrediente Dublu chips cu aroma de ciocolata : proteine ​​din la..
11,00 Lei
High pro bar 12 bar
..
99,00 Lei
High pro bar 80gr
..
10,00 Lei
High Pro Deluxe
Prezentare produs High Pro Deluxe este o gustare convenabilă, nutritivă, cu gust excelent și bogată în proteine, gândită pentru a stimula creșterea țesuturilor și recuperarea. Fiecare batonde 70 g conține peste 24 g din amestecul nostru de pro..
111,00 Lei
High Pro Deluxe (Mostră)
Prezentare produs High Pro Deluxe este o gustare nutritivă, convenabilă, cu un gust execelent şi un conţinutbogat în proteine creat pentru a ajuta în creşterea ţesuturilor şi pentrurefacere. Fiecare baton de 70 g conţine peste 28 g amestec de ..
12,00 Lei
HURRICANE XS BAR, BOX
Prezentare produs Ce sunt batoanele Hurricane XS? Hurricane XS este suplimentul ‘totul-în-unu’ ideal, conținând un număr de ingrediente esențiale pentru optimizarea recuperării musculare. Toate aceste ingrediente cheie au fost adăugate într-..
94,00 Lei
MP max elle vertue Bar
Ce este MP MAX Elle Virtue Bar?  MP MAX Elle Virtutea Bar este un delicios baton cu iaurt si cereale, perfect pentru acele momente cand simti nevoia de gusta ceva intre mese. Conținutul de fibre si proteine ​​este de 95 de calorii pe bato..
6,00 Lei
Protein Chox
Prezentare produs Ce sunt Protein Chox? Protein Chox sunt batoane proteice sănătoase și nutritive, create pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine prin intermediul unei gustări delicioase și convenabile. Acestea sunt..
12,00 Lei
Protein Chox
Prezentare produs Ce sunt Protein Chox? Protein Chox sunt batoane proteice sănătoase și nutritive, create pentru cei care doresc să-și crească aportul zilnic de proteine prin intermediul unei gustări delicioase și convenabile. Acestea sunt..
111,00 Lei
BSN Syntha-6 Protein Bar
Descrierea produsului Baton de 90 g Fiecare baton Syntha-6 Protein Bar contine 30 g de proteine. Acest baton proteic are un gust delicios si o textura perfecta.    Mod de administrare BSN Syntha-6 Protein Bar Se serve..
13,00 Lei
Nutrend Muscle Protein Bar
Descrierea produsului Baton 55 g Muscle Protein Bar este un baton proteic cu un gust delicios, acoperit cu ciocolata si crusta din iaurt.  Contine 22% proteine, cereale crocante si 10 vitamine ce intaresc sistemul imunitar.  Batonul contin..
5,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate