Conditii de Returnare

Iti permitem returnarea produselor si inlocuirea acestora alte produse, dar si returnarea lor in urmatoarele cazuri:

Conditii de schimbare sau returnare

Produsele pot fi returnate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora.Decizia de retur trebuie anuntata prin completarea formularului de la Returnari.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Nota: Decizia de schimbare sau returnare a unui produs va fi acceptata daca este anuntata in maxim 3 zile de la primirea coletului iar trimiterea coletului retur se va face in maxim 5 zile de la primirea lui, altfel returul nu mai poate fi acceptat.

Conditii pe care fiecare produs returnat trebuie sa le indeplineasca:

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare.

Procedura de returnare

Produsele sunt pastrate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu desfaceti, nu zgariati produsul.Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Returnarea contravalorii produselor in caz de retur

Imediat ce primim si verificam coletul, vom demara si procedura de restituire a contravalorii produselor. 
Contravaloarea produselor, se va returna prin serviciul online banking intr-un cont bancar indicat de tine (IBAN) in maxim 7 zile lucratoare de la primirea coletului retur. 
Dupa efectuarea platii vei primi o dovada prin e-mail.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate