Cum cumpar ?

Cosul de cumparaturi

Am creat pentru tine un sistem de comanda simplu, rapid si eficient pentru care nu este necesara inscrierea.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi, completeaza cu datele de contact/livrare si finalizeaza comanda. In scurt timp vei primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii.

Daca te grabesti atunci contacteaza-ne si astfel:

In acest caz va trebui sa ne scrieti foarte clar care sunt produsele pe care le doriti, in ce cantitati si care este adresa la care vreti sa le livram.

Care este comanda minimă?

Nu există o sumă minimă a comenzii.

In cate zile imi ajunge comanda?

 

IMPORTANT: Comenzile pot intarzia cateva zile fata de termenul stabilit din motive independente de myproteins.ro Vom face tot posibilul sa respectam aceasta data de livrare, insa, in cazuri exceptionale, ne rezervam dreptul de a decala aceasta data.

Care este orarul de livrare?


INFO 15.11 – Va informam ca livrarile in Bucuresti au fost externalizate si se vor efectua prin firma de curierat, asadar va rugam sa aveti in vedere orarul de livrare  ( 09-16:30) atunci cand ne comunicati adresa la care doriti sa primiti comanda.


Facem tot posibilul pentru a livra comenzile in intervalul mentionat, insa, avind in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

Ce se intampla daca , la primirea coletului, nu platesc?

Speram sa nu se intample. myproteins te va instiinta ca urmeaza sa fie expediata comanda, asa ca in eventualitatea unor evenimente neprevazute care fac imosibila receptia coletului in ziua comunicata, te rugam sa ne anunti pentru a amana expedierea. Produsele comanadate vor fi retinute pentru tine cel mult 7 zile.

The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate