Chiba

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Chiba Athletic Black
Descrierea produsului Create din bumbac crosetat si panza flausata, manusile clasice pentru fitness permit pielii sa respire. In zona palmei au material special cu cusaturi duble care protejeaza foarte bine in timpul antrenamentului. De asemen..
29,00 Lei
Chiba Allround Black
Create din elastan, panza flausata si nylex, manusile Chiba Allround sunt potrivite pentru toate marimile. Panza flausata inlatura senzatia de transpiratie a palmelor. Manusile se dau jos foarte usor si pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la..
39,00 Lei
Chiba Athletic Red/Grey
Create din bumbac crosetat si panza flausata, manusile clasice pentru fitness permit pielii sa respire. In zona palmei este creat dintr-un material special cu cusaturi duble care protejeaza foarte bine in timpul antrenamentului. De asemenea, material..
29,00 Lei
Chiba Gel Performer
Create din clarino, spantex si neopren, manusile Gel Performer se muleaza perfect pe maini. La incheieturi, materialul este elastic. Manusile pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la S la XL. ..
64,00 Lei
Chiba Gel Performer Black
Create din clarino, spantex si neopren, manusile Gel Performer se muleaza perfect pe maini. La incheieturi, materialul este elastic. Manusile pot fi spalate.  Marimi disponibile: de la S la XL.   ..
64,00 Lei
Chiba Grippad
Creat in asa fel incat sa permita pielii sa respire, Chiba Grippad este extrem de tare si protejeaza palmele in timpul antrenamentelor dure. Chiba Grippad se poate spala. Marimi disponibile: S/M si L/XL ..
48,00 Lei
CHIBA Lady Diamond
Create din elastan, clarino, panza flausata, fibre de carbon, aceste manusi sunt potrivite pentru fiecare antrenament. Panza flausata inlatura senzatia de transpiratie a palmelor. Manusile se dau jos foarte usor si pot fi spalate.  Marimi..
64,00 Lei
Chiba Leather Training Belt
Descrierea produsului Chiba Leather Training Belt Aceasta curea de piele este recomandata in cazul antrenamentelor dure, in timpul carora se ridica greutati. Purtarea acestei curele previne eventualele raniri.  Marimi disponibile: de la S..
94,00 Lei
Chiba Lifting Power Strap
Chiba Powerstrap are cusaturi triple, este tare si nu aluneca. Este creata din bumbac, are o lungime de 30 cm si rezista la intindere. Greutatea maxima suportata este de 100 kg.  Marimea este una universala.  Cutia contine 2 bucati.  ..
57,00 Lei
Chiba Lifting Straps Powerhook
Prevazut cu un carlig de metal rezistent, Chiba Lifting Strap Powerhook rezista la intindere. Greutatea maxima suportata este de 100 kg. Cutia contine 2 bucati.  ..
68,00 Lei
Chiba Nylon-Profi
Aceasta curea din nailon este lata si protejeaza coloana vertebrala. Are diametrul de 17 cm. Chiba Nylon-Profi poate fi spalata. Marimi disponibile: de la S la XL.  ..
118,00 Lei
Chiba Wrist Protect
Create din spantex si clarino, aceste manusi permit pielii sa respire. Au un suport de material elastic la incheieturi. De asemenea, acesta este ajustabil, ceea ce va permite fixarea perfecta la incheieturi. Manusile protejeaza articulatiile in timpu..
68,00 Lei
Chiba Wristguard II
Create din spantex si clarino, aceste manusi sunt foarte rezistente si se folosesc in timpul antrenamentelor dure. Acestea sunt ajustabile la incheieturi si se pot spala.  Marimi disponibile: de la S la XL.  ..
78,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate