NOW

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
NOW 8 Billion Acidophilus & Bifidus
Descrierea produsului Flacon cu 60 de tablete (60 de portii) 8 Billion Acidophilus & Bifidus sprijina sanatatea sistemului imunitar. Acidophilus si Bifidus sunt considerate a fi doua ingrediente cu proprietati probiotice. Consumul regu..
53,00 Lei
NOW Arginine & Ornithine
Descrierea produsului Flacon cu 100 de capsule (50 de portii) Arginine & Ornithine combina 2 aminoacizi esentiali intr-un supliment de calitate superioara: arginina si ornitina.  Arginina contribuie la cresterea in masa musculara ..
71,00 Lei
NOW Better Stevia Zero Calorie Sweetener
Descrierea produsului Cutie cu 100 de pliculete Now Better Stevia contine extracte pure de stevie. Stevia are o aroma de 60-100 de ori mai dulce ca zaharul rafinat. O cantitate mica este suficienta pentru a indulci bauturile tale preferate, ..
40,00 Lei
NOW Calcium & Magnesium
Descrierea produsului  Flacon cu 100 de tablete (50 de portii) Calciul si magneziul sunt minerale esentiale care intervin in multe din functiile organismului. Calciul protejeaza sanatatea dintilor si a oaselor si ajuta la dezvoltarea ..
38,00 Lei
NOW Chromium Picolinate
Descrierea produsului  Flacon cu 100 capsule (100 de portii) Cromul este un mineral necesar in numeroase functii ale organismului, incluzand metabolismul glucozei si al grasimilor. Una din formele cromului, picolinatul de crom, are acel..
27,00 Lei
NOW CoQ10
Descrierea produsului  Flacon cu 60 de capsule (60 de portii) Coenzima Q10, cunoscuta si sub denumirea de CoQ10, este un compus care se gaseste in corp si joaca un rol esential in productia de ATP, o sursa principala de energie. Functii..
40,00 Lei
NOW Full Spectrum Minerals Caps
Descrierea produsului Flacon cu 120 de capsule (30 de portii) Full Spectrum Mineral este un amestec din cele mai importante minerale. Aceasta formula contine minerale ca zincul, care sprijina sistemul imunitar si calciul, care mentine sanata..
61,00 Lei
NOW Ginkgo Biloba 50 capsules
Descrierea produsului  Flacon de 50 capsule (50 de portii) Ginkgo biloba este una dintre cele mai vechi specii de copaci. Extractele de ginkgo biloba imbunatatesc functiile cognitive, regleaza tensiunea arteriala. Acestea au proprietati..
45,00 Lei
NOW Glucosamine & Chondroitin
Descrierea produsului  Flacon de 60 tablete (30 de portii) Glucozamina si condroitina sunt utilizate impreuna pentru a limita efectele artrozei si ale durerilor articulare si pentru a proteja articulatiile si tendoanele de traumatisme.&..
96,00 Lei 84,00 Lei
NOW Kre-Alkalyn Creatine
Descrierea produsului Flacon cu 120 de capsule (60 de portii) Kre-Alkalyn Creatine influenteaza dezvoltarea masei musculare si ofera energie si rezistenta in timpul antrenamentelor.  PH-ul acestei creatine nu permite pierderea ei in s..
109,00 Lei
NOW L-Arginine
Descrierea produsului Flacon cu 100 de capsule (50 de portii) L-arginina este un aminoacid recunoscut pentru abilitatea lui de a retine nitrogenul in organism. Nitrogenul este unul din elementele-cheie in sinteza proteica. L-arginina este un..
47,00 Lei
NOW L-Glutamine
Descrierea produsului Flacon de 90 tablete (45 de portii) Glutamina este un aminoacid produs de organism, sprijinind sistemele imunitar, digestiv si nervos si mentinand echilibrul pozitiv de azot.  Administrarea glutaminei imbunatateste perform..
88,00 Lei
NOW Lecithin
Descrierea produsului Flacon cu 100 capsule moi (~33 de portii) Lecitina este o substanta grasa care este produsa in mod natural de organism, o fosfolipida necesara pentru buna functionare a membranelor celulare. Este cunoscuta si sub numele..
47,00 Lei
NOW Maca
Descrierea produsului  Flacon cu 100 de capsule (100 de portii) Maca (Lepidium meyeni) creste in muntii Anzi din Peru si face parte din familia Brassicaceaae. A fost folosita perioada indelungata ca sursa de hrana datorita valorilor nut..
34,00 Lei
NOW Melatonin
Descrierea produsului Flacon cu 60 de capsule (60 de portii) Melatonina este un hormon produs glanda pineala la nivelul creierului.  Organismul produce mai multa melatonina noaptea, iar productia scade in timpul zilei. Stresul, difere..
23,00 Lei
NOW Odor Controlled Garlic
Descrierea produsului  Flacon cu 100 de capsule gelatinoase (50 de portii) Now Odor Controlled Garlic este un produs pe baza de extracte de usturoi, renumit pentru efectele sale benefice asupra organismului. Usturoiul contine numerosi a..
38,00 Lei
NOW Omega-3
Descrierea produsului  Flacon cu 100 capsule gelatinoase (50 de portii) Acizii grasi omega-3 sunt grasimi polinesaturate necesare organismului pentru coagularea sangelui si formarea de membrane celulare la nivelul creierului. Omega-3 su..
33,00 Lei
NOW Spirulina
Descrierea produsului  Flacon cu 100 de tablete (~16 portii) Spirulina este o alga verde-albastra, bogata in proteine si antioxidanti. Contine beta-caroten (vitamina A), vitamina B12 si acid gama linoleic, un acid gras care are numeroas..
40,00 Lei
NOW Super Enzymes
Descrierea produsului  Flacon cu 90 de capsule (90 de portii) Now Super Enzymes contine un amestec de enzime care sprijina sanatatea functiilor digestive. Acest produs este unul vegetal, cu extracte de papaya si ananas.  Enzimele..
65,00 Lei
NOW Taurine
Descrierea produsului    Flacon cu 100 de capsule (100 de portii) (1000mg/capsula) Taurina este un aminoacid non-esential care se gaseste in majoritatea tesuturilor, in special in sistemul nervos. Joaca un rol important in mult..
43,00 Lei
NOW Zinc
Descrierea produsului  Flacon cu 100 de tablete (100 de portii) Zincul este un mineral esential care joaca un rol important in multe din functiile organismului. Stocat in rinichi, ficat, pancreas si creier, zincul sprijina functiile sis..
30,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate