Oase si articulatii

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Essential Vitamin D3
Prezentare produs De mare rezistență o un gelatinoase zi Vitamina D3 este o vitamina solubila grăsime găsește în mod natural în ulei de peste si oua. Acesta poate fi, de asemenea, sintetizat în organism cu prezența luminii solare și este r..
35,00 Lei 19,00 Lei
Joint Plus - Chondroitin Sulphate
Prezentare produs Fiecare comprimat Oferă 350 mg de sulfat de condroitina Beneficiu principal condroitina Sulfați este în reducerea și controlul osteoartritei. Sulfat de condroitina se găsește în cartilaj în jurul articulațiilor ale co..
34,00 Lei
Joint Plus - Glucosamine HCL
Prezentare produs Popular ingredient îngrijire comun Glucozamina HCL este o formă prietenoasă vegetarian de extrem de popular, nutritiv protejarea comun, care este în mod normal provin din crustacee. Comună Plus Glucozamina HCL este un..
50,00 Lei
Joint Plus - Glucosamine Sulphate 2KCL
Prezentare produs Premium Glucozamina sulfat 2KCL Glucozamina este un nutrient natural care a fost demonstrat pentru a sprijini menținerea articulațiilor sănătoase. Joint Plus Glucozamina este un supliment de înaltă calitate de îngriji..
28,00 Lei
Joint Plus - MSM, Glucosamine HCL & Chondroitin
Prezentare produs Cuprinzătoare multe amestec de nutrienți Plus MSM comună, glucozamina si condroitina reunește trei dintre cele mai proeminente ingrediente de ingrijire comun într-o singură supliment convenabil. Această combinație pre..
97,00 Lei 49,00 Lei
Joint Plus - Original
Prezentare produs Amestec puternic de protecție final Comună Plus Original oferă un amestec condus științific de ingrediente premium într-un convenabil și extrem de eficient supliment de îngrijire comun. Unic Formula mixt Plus Original..
75,00 Lei
Joint Plus - Rosehip Extract
Prezentare produs 1 capsulă este echivalentă cu 5000 mg de măceșe Măceșe Extracte beneficiu principal este de a ajuta sprijin și să mențină funcția comun normala. De cercetare actuale sugereaza ca suplimentarea de măceșe Extras poate preveni si tra..
19,00 Lei
Total Cod Liver Oil 60 Softgels
Prezentare produs: Ulei Omega 3 cu vitaminele A și D Total Cod Liver Oil -1000mg este o sursă de înaltă calitate de Omega 3 și acizi grași  EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Uleiul de ficat de cod  ar..
29,00 Lei
Total Cod Liver Oil 90 Softgels
Prezentare produs: Ulei Omega 3 cu vitaminele A și D Total Cod Liver Oil -1000mg este o sursă de înaltă calitate de Omega 3 și acizi grași  EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Uleiul de ficat de cod  ar..
39,00 Lei
Total krill oil
Prezentare produs Premium Omega 3 cu antioxidant natural Uleiul de Krill este o sursa premium de Omega 3 pentru cei care doresc să-si îmbunătățească sănătatea lor generală și starea de bine. Provenit direct din krill antarctic, Total kr..
99,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate