Detoxifiere

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Barley Grass Powder
Prezentare produs Bogate in antioxidanti Orzul Grass este porțiunea de frunze de plante de orz, care este recunoscut pentru concentrațiile ridicate de vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. Orzul Grass este considerat un aliment întreg, d..
39,00 Lei
Complete Antioxidant
Prezentare produs Înaltă potență amestec antioxidant Complet antioxidant are o combinație suprem de nutrienți concepute pentru a proteja organismul dumneavoastră de circulație radicalilor liberi și în detrimentul pot cauza. Antioxidant..
49,00 Lei
Total Activated Charcoal
Prezentare produs 2 capsule asigura 300 mg de cărbune activat Carbune activat totală este utilizat pentru a reduce gazele intestinale (meteorism), nivelul de colesterol mai mici și unele dovezi arată că poate reduce efectele mahmureala. Cărbune di..
23,00 Lei
Total Astaxanthin
Prezentare produs 1 capsule prevede 4 mg de astaxantin Astaxanthin este un antioxidant (o substanță care inhibă oxidarea) și este un carotenoid. Prin urmare, astaxantin protejeaza celulele de la daune și îmbunătățește modul de funcționare a s..
39,00 Lei
Total krill oil
Prezentare produs Premium Omega 3 cu antioxidant natural Uleiul de Krill este o sursa premium de Omega 3 pentru cei care doresc să-si îmbunătățească sănătatea lor generală și starea de bine. Provenit direct din krill antarctic, Total kr..
99,00 Lei
Total Lecithin
Prezentare produs 1 capsule gelatinoase ofera 1200 mg de lecitină din soia Lecitina devine un supliment ce mai populare, deoarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. S-a arătat, de asemenea pentru a stimula memoria si de a spori fu..
20,00 Lei
Total Lycopene
Prezentare produs 1 capsula de 150 mg de tomate prevede Extract Licopenul pot fi folosite pentru a oferi protectie impotriva bolilor de inima. Se poate reduce, de asemenea, riscul de anumite tipuri de cancer, inclusiv de prostata si cancerul pulmon..
35,00 Lei
Total Red Raspberry Leaf Extract
Prezentare produs Rezistență înaltă, antioxidant natural Notă: Cel mai bun Inainte de 01/03/15 Raport Red Zmeură Leaf este o calitate premium, antioxidant natural care a fost folosit de secole pentru mai multe beneficiile sale de sănătate. ..
19,00 Lei
Total Red Vine Leaf Extract
Prezentare produs 1 comprimat ofera 5400mg Red Vine Leaf Red viță de vie frunze poate consolida vaselor de sange si a reduce inflamatia. Acesta conține, de asemenea proprietati antioxidante puternice, prin urmare, protejeaza celulele de la daune și..
22,00 Lei
Total Turmeric
Prezentare produs S1 comprimat oferă 500 mg de Curcuma Curcuma a fost demonstrat de a reduce inflamatia, mai ales în articulații umăr, genunchi și cot. Se poate scuti inflamatia si durerea cauzata de artrita reumatoida, nivelul de colesterol ..
39,00 Lei
The Shaker © 2019 Toate drepturile rezervate